keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Tervetuloa matkaan! Soak in air 2 avoinna!

Päädyimme tuunaamaan alkuperäisestä blogista uuden, entistä ehomman ja erityisesti tälle reissulle tarkoitetun mallin. Ja nimikin on melkein sama, koska eihän hyväksi havaittua voi vaihtaa! Sori vaan jo aiemman blogin kirjoitukseen kommentoineet.

Ensi kertaa tähän osoitteeseen eksyneille tiedoksi, että toinen pitkä reissu alkamassa +35-pariskunnalla, jolta jää taas taakse asunto, kaksi työpaikkaa ja opiskelupaikka. Suuntana on tällä kertaa Etelä-Amerikka ja vuoden pituista pestiä lähdetään hakemaan. Haikeat hyvästit on melkein sanottu perheelle ja ystäville ja laukut pakattu. Ainakin nyt näyttäis siltä, että kaikki tärkeimmät on mukana...


Huomenna aamusta se on sitten menoa Lontooseen ja perjantai 13. päivä koittaakin tällä kertaa Quitossa, Ecuadorin pääkaupungissa, joka tulee olemaan ensimmäinen kohteemme neljän viikon ajan. Meidät majoittaa perhe Rivera. Quiton jälkeen jatkamme kohti tuntematonta eli seuraavaa kohdetta ei ole vielä tiedossa. Eiköhän tuossa neljän viikon paikallaan olon aikana ehdi miettiä =).
Yritetään taas saada aikaiseksi juttua tänne teille ystäville ja tuntemattomillekin, jos tänne sellaisia eksyy. Joten tervetuloa matkaan meidän kanssamme!

1 kommentti:

Annemi kirjoitti...

Salmiakit ei sitten kestä vuotta! Lähetellään niitä pitkin mannerta sitten. Kerrotte vaan pihin posterestanteen pannaan tulemaan!
Viel Spass!