perjantai 8. marraskuuta 2013

Vilcabamba, Loja & Guayaquil



Lyhyesti virsi kaunis. Vilcabamba on pieni kylä Ecuadorin kaakkoiskulmassa, joka on "kuuluisa" kauniista maisemista ja sinne muuttaneista ulkomaalaalaisista. Tämä näkyy isoina taloina vuorten rinteillä ja ameriikan puhumisena ympäri kylää. Jopa siinä määrin, että pikku-Askoa alkoi hiukan jo ärsyttämään. Onneksi vain vähän :)



Paikka on sen verran uinuva, että lukuunottamatta yhden päivän vaellusta ei oikeastaan tehty muuta kuin löhöilty uima-altaalla. Vaelluksella näkymät olivat kyllä huimat, mutta kuten sanottua 3 päivästä ei juurikaan muuta raportoitavaa. Vaikka kuvat eivät tekään oikeutta, niin laitetaan muutama perään.

Urpo ja urpompi...


Se vähemmän urpo



Aasi, aasimpi...


Aasein


Lojassa käytiin vain kääntymässä matkalla Guayaquilliin. Raportoitavaa. Tämän retken parhaat pihvisafkat ja tietenkin Urugualaisessa ravintolassa.

Kaupungin sisäänkäynti


Guayaquil. Iso kaupunki ja pienet oluet. Kartellinomaisesti ovat päättäneet tarjota vain pieniä oluita ympäri kaupunkia, jotta voivat pyytää parempaa hintaa. Vai onko tämä sitä suomalaista alkoholipolitiikkaa? Kaupungin silmäterä on rantakatu, jossa tarjotaan ylihintaista ruokaa ja juomaa. Muutoin tästä bisneskaupungista on hyvin vaikea löytää tavallista ravintolaa. Hyvin erikoinen suurkaupunki, jota ei muutamia rakennuksia lukuunottamatta voi viehättäväksi sanoa.

Talo


Käytiin sitten Mäkkärissä ja elokuvissa. Että tällasta eksoottista matkustamista tällä kertaa. Oli muuten mielenkiintoinen filmi Wikileaksin ympäriltä. Kannattaa mennä katsomaan. EI, ei ja ei siis sitä Hollywood-pätkä "Viides valta" tai jotain, vaan se dokumentaarinen versio, oisko "We steal secrets".

Ostettiin sitten lopilla rahoilla itsellemme yksityisnäytös ;)

Ei kommentteja: